Wie ben ik?

Mijn naam: Inge Nijholt-Nijstad

Ik ben Inge Nijholt, 42 lengtes jong en woon in het mooie Drenthe.

INN-order dienstverlening heb ik in 2016 opgericht nadat ik 13 jaar in de zorg werkzaam was. Voordat ik in de zorg terecht kwam, had ik al een secretaresse-opleiding gevolgd en bij verschillende bedrijven als secretaresse gewerkt. Tijdens het secretaressewerk volbracht ik ook de studie HBO-Personeel & Arbeid. Met mijn bedrijf INN-Order Dienstverlening ondersteun ik nu ondernemers bij hun dagelijkse taken op secretarieel/P&O-gebied.

Daarnaast heb ik een grote voorliefde voor de Nederlandse taal. Op school werd al snel duidelijk dat ik een Nederlandse talenknobbel heb. Door de jaren heen kwamen er met regelmaat mensen voor hulp naar mij toe bij het opstellen van bijvoorbeeld brieven en het verbeteren van teksten. Met INN-letters help ik ondernemers om het beste in teksten naar boven te halen. Ik lees jouw teksten na en geef tips om je teksten te verbeteren, zodat je het daarna met vertrouwen kunt gaan gebruiken.

De combinatie om als secretaresse en tekstschrijver aan de slag te mogen, is ideaal voor mij!


Mijn eigenschappen:

Ik ben een gedreven persoon die nauwkeurig en discreet aan het werk is. Ik houd van ondersteunend bezig zijn, orde scheppen in chaos en ben zeer dienstverlenend ingesteld. Tevens houd ik van duidelijke en open communicatie.

Contact!

Vrijblijvend contact opnemen? Dat kan!