Tekst schrijven en redigeren

Onder de naam INN-letters help ik u door het maken van sterke teksten met een no nonsense mentaliteit. Steeds vaker wordt mij gevraagd om teksten te schrijven voor bijv. nieuwsbrieven , blogs en websites of om deze teksten te redigeren. Vandaar dat ik mijn werkzaamheden op het gebied van tekstverwerking heb uitgebreid. Stiekem ligt hier dan ook mijn grote passie!

Ik corrigeer ook allerlei documenten. Ik haal de spelfouten uit o.a. scripties, (stage)verslagen, interviews, webteksten en nieuwsbrieven. De typefouten en grammaticale fouten vis ik uit het document. De zinsopbouw krijgt aandacht en ook zorg ik dat de rode draad goed in een tekst zit.

Eenvoudig schrijven vind ik belangrijk. Het is niet zo dat je slimmer wordt door veel ingewikkelde woorden te gebruiken in de tekst. Daarnaast moet een tekst foutloos zijn geschreven. Het is toch jammer als u een opdracht niet krijgt doordat u een slechte indruk maakt met een document boordevol fouten.

Ik houd van prettig leesbare teksten en help graag om een tekst goed over te laten komen bij de doelgroep.

Graag neem ik al uw schrijfwerk uit handen! U hoeft dan niet meer op te zien tegen het schrijfwerk en kunt er op vertrouwen dat het werk nauwkeurig gebeurt en op tijd klaar is.

Contact!

Vrijblijvend contact opnemen? Dat kan!